Košarka

Hood odbio ostanak u Blazersima, izlazi na tržište

Matej Kačan • utorak, 17.11.2020.
Hood odbio ostanak u Blazersima, izlazi na tržište

Mario Hezonja će u borbi za minute na krilima Portland Trail Blazersa imati jednog konkurenta manje jer je Rodney Hood odbio opciju za ostanak te izlazi na tržište...

Samo nekoliko sati nakon što su Portland Trail Blazersi pojačali konkurenciju na krilima dovođenjem Roberta Covingtona, Mario Hezonja je izgubio jednog konkurenta za mjesto u rotaciji. Naime, opciju od šest milijuna dolara za ostanak u Blazersima je odbio Rodney Hood.

On je prošle sezone uspio odigrati tek 21 utakmicu za Blazerse jer je potrgao Ahilovu tetivu u prosincu, ali mu je pauza zbog koronavirusa i produženje sezone te kasniji početak nove pomogao te je kazao kako se nada da će biti spreman za trening kamp.

No, to će biti u novom dresu za 28-godišnjeg igrača koji je karijeru počeo i najveći dio proveo u Utah Jazzu, odakle je u razmjeni otišao u Cleveland Cavalierse pa u Blazerse kao slobodan igrač. On je u sezoni 2019/20 imao dobar početak od 11 poena i čak 49 posto šuta za tricu.

Blazersima na tržište slobodnih igrača izlaze i Hassan Whiteside te Carmelo Anthony pa će morati složili gotovo pa potpuno novu ekipu oko Lillarda, McColluma i Jusufa Nurkića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!