Nogomet

Buriću novi poraz, Admira čvrsto na dnu, uprava nezadovoljna

Branimir Korać • ponedjeljak, 30.11.2020.
Buriću novi poraz, Admira čvrsto na dnu, uprava nezadovoljna
Foto: Pixsell

Očajni niz Admire je nastavljen i Damir Burić je u problemima. Morat će pod hitno pokrenuti momčad ako ne žćeli jače potrese u klubu...

U devetom kolu austrjskog prvenstva Admira je ugostila momčad Hartberga i upisala poraz 3:2. Vodila je već u prvih 20 minuta s 2:0, ali nakon toga je pala i gosti su preokretom slavili.

Ovo je Admiri već sedmi uzastopni poraz gledajući sve utakmice. Pet puta poražena je u Bundesligi, u Kupu je ispala od skromnog drugoligaša Kapfenberga, a izgubila je i u prijateljskoj utakmici od amatera Rapida.

Nakon novog poraza, vrlo je ljut bio sportski direktor Franz Wohlfahrt.

"Pet poraza u Bundesligi. Uz to, ispadanje protiv drugoligaša Kapfenberga i testni poraz od Rapida II. Imamo sedam poraza zaredom. Pitam se daju li svi svaki dan sve da bismo bili uspješni. Pazite, svi u klubu! Nema opravdanja za ovaj poraz nakon vodstva 2:0, niti jedno! Nitko mi ne može reći da je trenutna momčad, gora nego ona od prošle sezone. Sa mnom neće biti takve rasprave. Samo ako ne učinim ili ne poduzmem ništa po tom pitanju, ostat ćemo praznih ruku. Svatko se mora žrtvovati za uspjeh. Što više to bolje. Tko se ne osjeća sposobnim, nije mu mjesto ovdje."

Austrijsko prvenstvo, deveto kolo:
Rapid Beč - Austria Beč 1:1
LASK - Altach 3:0
Wolfsberger AC - Ried 1:1
Admira - Hartberg 2:3
At. Polten - Salzburg 2:8
Sturm Graz - Tirol 1:0

Standings provided by SofaScore LiveScore

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!