Košarka

Hezonja neće ići u trening kamp Memphisa, vjerojatno slijedi raskid

Matej Kačan • četvrtak, 03.12.2020.
Hezonja neće ići u trening kamp Memphisa, vjerojatno slijedi raskid

Kako javlja novinar Chris Herrington koji piše za lokalne novine u Memphisu, Mario Hezonja i Marko Gudurić nisu dio trening kampa Grizzliesa te početak sezone svakako ne bi trebali dočekati u Memphisu...

Kako je bilo i za očekivati nakon razmjene koja je Marija Hezonju poslala iz Portland Trail Blazersa u Memphis Grizzliese, hrvatski krilni igrač se ne bi trebao dugo zadržati u Memphisu. Naime, lokalni novinar i insajder javlja kako Hezonja neće biti u trening kampu momčadi.

Sezona kreće 22. prosinca pa su igrači pozvani natrag u kampove početkom prosinca te su svi testirani, a od preko 500 testiranih igrača je na koronavirus pozitivno njih 48. Hezonja se nije na početku priključio kampu, a izgledno je da ni neće.

U kamp ne dolazi ni Marko Gudurić, a isti novinar Chris Herrington govori da će obojica zasad ostati na rosteru, ali da je vrlo izgledno da će Memphis obojicu isplatiti pa otpustiti. Hezonja tako može početi tražiti svoj peti klub u NBA karijeri, ili četvrti u kojem će obući dres.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani03.12.2020. u 11:48
    Mislim da bi bilo pravo čudo kad bi ga netko od NBA klubova potpisao
    Bogomdani