Nogomet

Capello: 'Orsato je bio najgori dio večeri'

Matej Kačan • četvrtak, 03.12.2020.
Capello: 'Orsato je bio najgori dio večeri'

Fabio Capello se bez trenerskog posla bavi komentiranjem nogometnih aktualnosti pa se osvrnuo na srijedu u Ligi prvaka i svoja dva sunarodnjaka na terenu...

Legendarni talijanski stručnjak Fabio Capello prokomentirao je događanja u Ligi prvaka u srijedu, a osvrnuo se na svoja dva sunarodnjaka. Ciro Immobile je opet zabio iz kaznenog udarca u remiju svog Lazija kod Borussije (D).

"Ciro je najkompletniji napadač kojeg imamo u Italiji, sjajan je napadač koji može igrati i uz drugu špicu. Može igrati i u postavama s tri napadača i idealan je prvi napadač za bilo kojeg trenera", rekao je trener.

No, tako lijepe riječi nije imao za svog drugog sunarodnjaka u središtu zbivanja, suca Danielea Orsata koji je pravdu dijelio na dvoboju Manchester United - PSG na Old Traffordu. Orsato je u prvom poluvremenu propustio isključiti Freda, da bi mu dao drugi žuti karton za dvojbeni prekršaj u drugom dijelu.

"Najgori dio večeri, ne shvaćam kako je mogao Fredu dati karton. Fred je uzeo loptu i otišao. Dobio je karton za prekršaj kojeg nema, i dalje mi to nije jasno", kazao je Capello.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!