Košarka

Harden se nije pojavio u kampu Rocketsa, otvoren za razmjenu u Sixerse?

Matej Kačan • utorak, 08.12.2020.
Harden se nije pojavio u kampu Rocketsa, otvoren za razmjenu u Sixerse?

Početak trening kampova u NBA ligi donio je i novo poglavlje u drami Jamesa Hardena i Houston Rocketsa. Naime, Harden se u kampu nije pojavio, a viđen je u striptiz klubu pa su glasine o razmjeni nikad jače...

Kako prolaze sati i dani, a James Harden se i dalje ne pojavljuje u trening kampu Houston Rocketsa, tako rastu i glasine te šanse o razmjeni jedne od najvećih NBA zvijezda današnjice. Harden nije došao na početak kampa, a da nema opravdan razlog su dokazale fotografije koje su se pojavile u javnosti.

Na njima se bek Rocketsa i nekadašnji MVP jasno vidi kako se zabavlja u striptiz klubu i sve je jasnije kako je zvijezda jednostavno otkazala poslušnost Rocketsima. Prošlog mjeseca je javljeno kako je Harden odbio novi ugovor s Rocketsima koji bi mu donio 50 milijuna dolara po sezoni.

U Rocketsima su se na ljeto dogodile brojne promjene na klupi i upravi pa su otišli Mike D'Antoni i Daryl Morey, a veliki potez je bio i razmjena Russella Westbrooka za Johna Walla. Harden očito ne želi biti dio novog kursa momčadi i traži izlaz.

Jedna od vrućih priča ovog ljeta bila je opcija da Rocketsi Hardena pošalju u Brooklyn Netse kod Kyrieja Irvinga i Kevina Duranta, ali nove informacije govore da je Harden otvoren i za Philadelphia 76erse.

Naime, tamo je njegov nekadašnji GM Morey koji je ovog ljeta promijenio destinaciju i realna je opcija da vidimo ponovno ujedinjenje ovog dvojca. No, Rocketsi ne moraju žuriti s odlukom. Harden je pod ugovorom još dvije sezone, ali bi sve moglo zakomplicirati Hardenovo odugovlačenje, ako se ono prenese i na samu sezonu i zvijezda odbije nastupati za Rocketse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!