Nogomet

Koeman: 'Počeli smo kao da pokušavamo ne izgubiti, a ne pobijediti'

Mihaela Bradovski • srijeda, 09.12.2020.
Koeman: 'Počeli smo kao da pokušavamo ne izgubiti, a ne pobijediti'

Trener Barcelone Ronald Koeman smatra kako je loš ulazak u utakmicu bio krivac za probleme s kojima se Barcelona kasnije suočila i izgubila utakmicu protiv Juventusa...

Barcelona je teško poražena na svom travnjaku od Juventusa i tako je izgubila i prvu poziciju u skupini. Rijetki su oni koji upišu pobjedu na Camp Nouu, a još rjeđi oni koji tako lako svladaju Barcelonu (3:0) kao što je to jučer napravio Juventus.

Ronald Koeman je pod sve većim pritiskom, a posebno je bio nezadovoljan načinom na koji je njegova momčad ušla u utakmicu.

"Nije mi se svidjelo kako smo započeli ovaj meč, bez agresije, kao da pokušavamo ne izgubiti, a ne igrati na pobjedu. Od početka nismo imali utakmicu pod kontrolom i loše smo igrali u obrani. Izgubili smo meč u prvih pola sata. Uvijek kažem igračima ono što želim vidjeti od njih na terenu, jer ja sam postavio momčad. Ovdje smo ostavili previše slobodnih zona i nismo igrali na svojoj razini.".

Koeman nema problema za priznati da je Juventus bio bolja momčad.

"Juventus je izgledao puno uvjerljivije. Iskreno iznenadio sam se koliko smo loše započeli, nedostajalo nam je želje. Oporavak od 0:2 vrlo je težak protiv momčadi poput Juventusa, naravno da se igrači osjete nesigurno kada tako krenu. Svakako ćemo analizirati ovu utakmicu i svoje pogreške. Počeli smo dobro igrati kod dva gola zaostatka, ali moramo krenuti u tom smjeru od prvih minuta", dodaje Koeman.

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!