Košarka

Velić: 'Smogli smo snage nakon dva teška poraza'

Matej Kačan • ponedjeljak, 14.12.2020.
Velić: 'Smogli smo snage nakon dva teška poraza'
Foto: Pixsell

Ivan Velić i Ivan Novačić su bili zadovoljni pobjedom Cibone protiv Alkara i plasmanom u četvrtfinale, dok su sa strane Sinjana prihvatili poraz kao realnost...

Nakon poraza od Zadra u HT Premijer ligi i od Cedevita Olimpije u ABA ligi, Cibona je uspjela ostvariti pobjedu u trećem natjecanju, u Kupu Krešimira Ćosića. Cibosi su svladali Alkar i plasirali se na završni turnir, a zadovoljan je bio Ivan Velić.

"Čestitam igračima i klubu na ulasku u najboljih osam. Bilo je teško igrati nakon dva teška poraza. Smogli smo snage i to odradili kako treba", kazao je Velić, dok je zadovoljan bio i ponajbolji igrač ekipe, Ivan Novačić koji je ubacio 18 poena:

"Uspjeli smo se izdići nakon teške dvije utakmice koje smo imali i ovu mirno privesti kraju. Kup ima neku posebnu draž. Čestitam svojim igračima na pobjedi i nadam se da ćemo uspjeti uzeti trofej ove godine."

Sa strane Alkara su očekivali poraz s obzirom na jačinu protivnika i susret u nedjelju te gledaju na ovo kao na realnost. To je kazao i Denis Bobeta.

"Mislio sam da ćemo biti svježiji, međutim, vidi se da su igrači istrošeni nakon jučerašnje utakmice s Dubravom. Nije očekivano, ali nije ni iznenađenje", kazao je Bobeta s kojim se složio Ivan Vučić.

"Iznimno naporna utakmica, pogotovo nakon jučerašnje na kojoj smo se dosta iscrpili. Došli smo dati svoj maksimum. Cibona je bolja od nas. Mislim da je ovo trenutno naša realnost", rekao je igrač Alkara.

AUTOR: KK Cibona

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!