Rukomet

Šoštarić: 'Ponovno ćemo dati sve od sebe, želimo Hrvatsku učiniti ponosnom'

Branimir Korać • srijeda, 16.12.2020.
Šoštarić: 'Ponovno ćemo dati sve od sebe, želimo Hrvatsku učiniti ponosnom'

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija zamijenila je Kolding Herningom gdje je čeka sama završnica Europskog prvenstva...

Nakon povijesnog uspjeha i plasmana u polufinale Europskog prvenstva, hrvatska ženska seniorska reprezentacija doputovala je iz Koldinga u Herning, gdje je u petak, 18. prosinca u 18:00 sati očekuje dvoboj s Francuskom.

Izbornik Nenad Šoštarić već se prebacuje na Francuskinje, dobro će ih proanalizirati i napraviti sve da pronađe ključ za pobjedu.

"Vrlo kratko smo se veselili, preselili smo se jutros u Herning i krećemo s video analizom. Čekaju nas treninzi, testiranje i opet video. Osnovna stvar je psihologija, da shvatimo da smo napravili veliku stvar, ali i da ćemo ponovno dati sve od sebe i ponovno želimo učiniti Hrvatsku sretnom i ponosnom."

Veliku borbu najavljuje Larissa Kalaus.

“Nakon povijesnog ulaska u polufinale, stigle smo u Herning. Smjestile smo se u hotel, počinjemo s videima, a onda s koncenrirranim treninzima za Francusku i njihov stil igre, dakle obranu i napad. Definitivno će to biti jedna drugačija utakmica za sve nas, ali očekujem jednaku borbu kao i dosada, pa dokle ide", izjavila je za službenu stranicu Saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!