Rukomet

Danski izbornik: 'Nismo se snašli s ulogom favorita'

Branimir Korać • nedjelja, 20.12.2020.
Danski izbornik: 'Nismo se snašli s ulogom favorita'

Danski izbornik Jesper Jensen smatra kako je njegova reprezentacija odigrala lošu utakmicu i da je i dalje ovisilo samo o njoj hoće li do medalje...

Iako je Hrvatska kreirala najveću senzaciju na ovom Prvenstvu plasmanom u borbu za odličja, danski izbornik Jesper Jensen nije se baš potrudio iskazati respekt.

Uoči susreta za treće mjesto zvučao je zadovoljno što će njegove igračice imati Hrvatsku za protivnika u borbi za odličje, "da nam je netko ponudio susret za treće mjesto protiv Hrvatske, odmah bih potpisao", govorio je.

Dobio je Hrvatsku i izgubio. Nakon susreta isticao je kako je njegova reprezentacija bila ta koja je podbacla i da je samo odigrala bolje, uzela bi medalju.

"Bilo je teško jer nismo ovo očekivali. Ružan je osjećaj ovako završiti turnir. Tijekom cijelog turnira igrali smo tako dobro, a onda smo završili s tri loša poluvremena. Hrvatska je dobra reprezentacija, njen izbornik odradio je sjajan posao, ali da smo mi igrali bolje, uzeli bismo medalju. Nismo se snašli s ulogom favorita", istaknuo je Jensen.

Tako je i on upoznao hrvatske rukometašice, podcjenjivački pristup je kažnjen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!