Košarka

NBA kaznila Hardena s 50 tisuća dolara

Matej Kačan • četvrtak, 24.12.2020.
NBA kaznila Hardena s 50 tisuća dolara

Izvannastavne aktivnosti Jamesa Hardena koje su rezultirale kršenjem zdravstvenih protokola lige nisu prošle nekažnjeno. Liga je kaznila zvijezdu Rocketsa s 50 tisuća dolara...

Na početku nove NBA sezone je situacija u Houston Rocketsima definitivno jedna od najzanimljivijih priča u ligi. Rocketsi nam gotovo svakodnevno donose nove vijesti, krize i situacije, a u većini toga je u središtu James Harden.

Poznato je već kako najveća zvijezda Rocketsa, nekadašnji MVP lige i višestruki najbolji strijelac želi van Houstona te traži razmjenu, a posebne probleme Rocketsi imaju s njegovim kašnjenjem u kamp te aktivnostima van terena.

Tako je Harden na jednoj video snimci uhvaćen kako se zabavlja u jednom klubu bez maske, i to samo dan prije početka sezone, što je kršenje strogih protokola lige. Pojavile su se priče da je riječ o striptiz klubu, što je Harden demantirao kazavši da je došao podržati prijatelja.

Ipak, ostaje činjenica da je Harden kršio pravila pa ga je NBA proglasila neraspoloživim za susret druge večeri protiv Thundera koji se na kraju nije odigrao jer Rocketsi nisu imali dovoljno igrača na spisku koji nisu u izolaciji ili zaraženi.

No, Harden je dobio još jedan vid kazne, liga mu je zbog kršenja protokola odrezala 50 tisuća dolara. Suspenzije neće biti, a ostaje pitanje kad će Harden dobiti sve potrebne negativne testove i napokon moći zaigrati za Rocketse, ako to uopće želi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!