Košarka

I Bucksi se poigrali s Warriorsima te ih visoko svladali

Branimir Korać • subota, 26.12.2020.
I Bucksi se poigrali s Warriorsima te ih visoko svladali

Golden State Warriorsi u sezonu su krenuli s dva visoka poraza. Nakon što su ih pregazili Brooklyn Netsi, isto su napravili i Milwaukee Bucksi...

Oslabljeni Golden State Warriorsi još jednom su visoko poraženi, ovaj put s katastrofalnih 138:99. Milwaukee Bucksi iskalili su bijes na Warriorsima zbog poraza protiv Boston Celticsa, nisu popuštali od početka do kraja i ponizili su protivnika.

Warriorsi su iz igre šutirali tek 34 posto dok su Bucksi bili na 55 posto uz tricu fantastičnih 20/37. Nije bila potrebna niti monstruozna utakmica Giannisa Antetokounmpa, imali su širinu i svi su dali doprinos.

Ono što ostaje pozitivno kod Warriorsa je potencijal koji pokazuje James Wiseman koji je odradio još jednu dobru utakmicu. U biti bio je najistaknutiji igrač kod gostiju iako je Stephen Curry ubacio najviše poena.

Na odmoru je razlika bila još uvijek svega deset poena, a onda je krenulo. Golden State nije mogao ništa obraniti, a vrlo malo toga je i zabijao. Prednost je rasla iz minute u minutu, a najvipše je iznosila čak 43 poena razlike.

Završilo je ogromnih 138:99, gosti su u potpunosti potučeni.

Khris Middleton ubacio je 31 poen (6/8 trica) uz pet asistencija, Antetokounmpo je dodao 15 poena i 13 skokova, a Bobby Portis deset poena i 12 skokova.

Kod Warriorsa Curry je ubacio 19 poena uz šet asistencija, a Wiseman 18 poena uz osam skokova.

NBA:
Milwaukee Bucks - Golden State Warriors 138:99

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!