Vodeni sportovi

Hrvatska spremna za Crnu Goru: 'Turnir nam je važan da vidimo na čemu moramo raditi'

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.01.2021.
Hrvatska spremna za Crnu Goru: 'Turnir nam je važan da vidimo na čemu moramo raditi'

Pred hrvatskim vaterpolistima je nastup na kvalifikacijskom turniru Svjetske lige. Prvi protivnik bit će Crna Gora s kojom igra već sutra od 18:30...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija jučer je doputovala u Debrecen gdje je u sljedeća tri dana očekuju tri utakmice europskog kvalifikacijskog turnira Svjetske lige. Prvi s kime će se sutra susresti su Crnogorci, s kojima u bazen uskače u 18:30 sati.

"Nakon odrađenih dva tjedna priprema mislim da smo se dobro pripremili za ove tri utakmice koje nas očekuju. Sam turnir je bitan kako bi uvidjeli na čemu još trebamo raditi prije nego što u veljači odemo na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Rotterdamu, koji je za nas trenutno najbitniji. Mislim da smo se dobro pripremili, no već u prvoj utakmici nas očekuje uvijek neugodna Crna Gora. Vjerujem da imamo kvalitetu pa ukoliko odigramo najbolje što možemo očekujem da ćemo izboriti polufinale i eventualno ostvariti finale Svjetske lige u Gruziji", najavio je Marko Bijač, vratar reprezentacije.

Pobjednika ove utakmice očekuje bolji iz ogleda Mađarska – Italija.

FOTO: Srđan Ilić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!