Rukomet

Egipatski mediji: Svjetsko prvenstvo ipak bez navijača na tribinama

Mihaela Bradovski • nedjelja, 10.01.2021.
Egipatski mediji: Svjetsko prvenstvo ipak bez navijača na tribinama
Foto: Pixsell

IHF je odlučio kako će se Svjetsko prvenstvo u Egiptu igrati uz prisustvo navijača na tribinama, ali uoči početka Prvenstva, egipatski mediji javljaju kako će dvorane ipak biti prazne...

Čudnu odluku donio je IHF prije nekog vremena kada je objavio da će se Svjetsko prvenstvo igrati uz prisustvo navijača na tribinama. Odluka je u najmanju ruku čudna kada se zna kakva je epidemiološka situacija u svijetu i da se najveći broj prvenstava igra pred praznim tribinama.

Sada dolazi vijest koju prenose egipatski mediji - IHF je odlučio kako će tribine ipak biti prazne i navijači neće imati pristup dvoranama.

Čini se kako je kampanja igrača i trenera uspjela, brojni igrači podigli su svoj glas izražavajući nezadovoljstvo odlukom da se navijači puste na tribine.

Dvorane su trebale biti popunjene do 20 posto ukupnog kapaciteta, neki igrači čak su i prijetili kako neće doputovati u Egipat ako se ostane pri toj odluci, no čini se kako je pritisak ipak uspio.

Isto tako IHF je odbacio mogućnost dodatnog akreditiranja i u dvoranu će pristup imati samo mediji koji se već nalaze u balonu, konkretno nositelji prava. Ostali predstavnici medija, neće moći niti na tribine.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!