RTL video

[VIDEO] Čupić: 'Da je barem ušao moj zicer, da povedemo i okrenemo na svoju stranu'

Matej Kačan • petak, 15.01.2021.
[VIDEO] Čupić: 'Da je barem ušao moj zicer, da povedemo i okrenemo na svoju stranu'

29:29 protiv Japana je sedmercem postavio baš Ivan Čupić, a on je nakon susreta naglasio da Hrvatska ima kvalitetu i karakter za bolje partije...

Od tragičara s promašenim zicerom za vodstvo do mini junaka realiziranim sedmercem za bod. Put je to Ivana Čupića u završnici susreta s Japanom, a krilni je igrač svakako svjestan da ne možemo biti zadovoljni.

"Ništa, na kraju smo izvukli bod. Nije bilo dobro u obrani, 29 golova nije dobro za ono što mi želimo, ali čestitke Japanu, igrali su dobro, brzo kažnjavali su greške. Loše smo otvorili utakmicu, bilo je loših prvih 20 minuta, upali smo u minus od šest golova."

Nakon groznog prvog dijela, uslijedio je povratak, ali samo za bod koji je izborio baš Čupić sedmercem na kraju.

"Kasnije smo se vraćali gol po gol, uspjeli smo izjednačiti. Nismo zabili moj zicer i još jedan prije mene da bar povedemo i okrenemo na svoju stranu, zato smo kažnjeni. Prva je utakmica, puno je pred nama. Nemamo što drugo nego nastaviti raditi i spremati se."

Čupić je najavio mnogo bolje igre Hrvatske u nastavku, naglasio je da ovo definitivno nije najbolje što Hrvatska može niti da je kraj.

"Htjeli smo dva boda i ući s pobjedom, nije se ostvarilo, ali tek je počelo i mi ćemo se dizati. Naravno da moramo bolje od ovoga, imamo kvalitetu i karakter, to smo pokazali kad smo se vratili iz minusa. Trebamo čestitati Japanu koji nam je onemogućio da igramo tako dobro kako smo htjeli", zaključio je Čupić.

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!