Rukomet

Rukomet na RTL-u: Hrvatska i Katar u borbi za dva boda za drugi krug

Branimir Korać • utorak, 19.01.2021.
Rukomet na RTL-u: Hrvatska i Katar u borbi za dva boda za drugi krug

Novi dan, nova četiri prijenosa na RTL-ovim programima. Naravno, u fokusu je Hrvatska koja od 18 sati protiv Katara ide po pobjedu za vrh skupine...

Treće kolo u prvoj fazi natjecanja došlo je do svog kraja. Hrvatska igra protiv Katara u susretu koji će odlučiti o prvom mjestu u skupini i što je još važnije o tome koliko će se bodova prenijeti u sljedeću fazu natjecanja.

Koliko će Hrvatska bodova prenijeti, ovisi i o tome kako će završiti dvoboj između Angole i Japana. Ako Angola pobijedi u tom susretu, Hrvatska će prenijeti i dva boda iz dvoboja s Afrikancima, ali ako Japan ostane neporažen u tom dvoboju, on će proći dalje i Hrvatska prenijeti jedan bod iz prvog kola. Naravno, tome treba dodati i bodovni učinak iz dvoboja protiv Katara.

Susret između Hrvatske i Katara na rasporedu je od 18:00 na RTL-u, ali ne propustiti niti dvoboj između Angole i Japana koji je također bitan, a na rasporedu je od 15:30 uz izravan prijenos na RTL 2.

Slika 1 od 1.

U večernjem programu na rasporedu su dva prijenosa. Središnji od 20:30 sati na RTL-u gdje se sastaju Njemačka i Mađarska, a istovremeno na RTLplayju možete pratiti dvoboj između Danske i Argentine.

Isto tako ne propustite niti emisiju Vrijeme je za rukomet koja i danas počinje od 16:45 i traje sve do početka dvoboja između Hrvatske i Katara. Drugi dio emisije na rasporedu je odmah nakon dvoboja između Njemačke i Mađarske.

Raspored prijenosa

15:30 Japan - Angola RTL 2

18:00 Hrvatska - Katar RTL

20:30 Njemačka - Mađarska RTL
20:30 Danska - Argentina RTLplay

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!