Rukomet

Rukomet na RTL-u: Zahuktava se borba za četvrtfinale, neki hvataju zadnji vlak

Mihaela Bradovski • petak, 22.01.2021.
Rukomet na RTL-u: Zahuktava se borba za četvrtfinale, neki hvataju zadnji vlak

Sve smo bliže onim ključnim i odlučujućim susretima u borbi za četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Danas su na rasporedu prvi susreti drugog kola glavne runde...

Hrvatska je u glavnu rundu Svjetskog prvenstva ušla glatkom pobjedom 28:18 protiv Bahreina i sada se okreće Argentini, još neugodnijem i zahtjevnijem protivniku. Međutim, taj susret na rasporedu je sutra, a pred nama su danas nova uzbuđenja i četiri prijenosa.

Danas nas očekuju četiri prijenosa, kao što ste već navikli, dva prijenosa na RTL 2 te po jedan na RTLplay i onaj u večernjem terminu na RTL-u.

Program otvaramo u 15:30 s dvije utakmice u izravnom prijenosu. Sjeverna Makedonija igrat će protiv Ruske federacije, a prijenos tog dvoboja je na RTL 2 dok prijenos susreta između Švicarske i Portugala istovremeno možete pratiti na RTLplayu.

U terminu od 18 sati također na RTL 2 očekuje nas europski dvoboj između Islanda i Francuza i kojem Islanđani hvataju posljednji vlak za ostanak u borbi za četvrtfinale iako mu se treba dosta toga poklopiti.

Večernji termin rezerviran je za glavni kanal RTL-a i utakmicu danas. Tu se sastaju Slovenija i Švedska u vrlo važnom dvoboju koji je bitan i Hrvatskoj. Naime protivnik Hrvatskoj u četvrtfinalu trebao bi doći iz te skupine.

Danas ne igra Hrvatska, ali kao zagrijavanje za dvoboj s Argentinom, čeka nas niz zanimljivih i dobrih utakmica. Ostanite s nama!

Pregled prijenosa

15:30 Švicarska - Portugal RTLplay
15:30 Sjeverna Makedonija - Ruska federacija RTL 2

18:00 Francuska - Island RTL 2

20:30 Slovenija - Švedska RTL

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!