Rukomet

Brestovac: 'Razočaran sam, peti put smo imali loš pristup utakmici'

Branimir Korać • subota, 23.01.2021.
Brestovac: 'Razočaran sam, peti put smo imali loš pristup utakmici'
Foto: Pixsell

Sjeverna Makedonija došla je na ovo Prvenstvo kao prva rezerva, a samim igrama je razočarala jer je pokazala vrlo malo...

Reprezentacija Sjeverne Makedonije pokazala je jako malo i bez ozbria na to što je tek kao rezerva uskočila na Svjetsko prvenstvo, predstavlja razočaranje.

Razočaran je i izbornik Danilo Brestovac koji je očekivao puno više, ako ništa onda barem pristupom koji nije uopće dobar.

"Doista sam razočaran, imali smo loš pristup od početka meča. Loše smo ušli u utakmicu i naš se loš pristup ponavlja u petoj utakmici Svjetskog kupa. Kao momčad došli smo učiti u Egipat, cilj smo postigli plasmanom u glavnu fazu, ali želim da pristup bude ozbiljniji u svakoj utakmici. Baš kao i protiv Slovenije, imali smo dobrih i loših trenutaka, ali loš početak bio je presudan za poraz", govorio je nakon susreta.

Malo je neshvatljivo kako možeš imati loš pristup utakmici na Svjetskom prvenstvu, ali Sjeverna Makedonija definitivno izgleda loše i uz Urugvaj od momčadi drugog kruga pokazala je najmanje. No Urugvaj je ovdje slučajno i nije neka usporedba.

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!