Rukomet

Markus Baur kritizirao njemačke zvijezde na čelu s Gensheimerom i Wolffom

Mihaela Bradovski • nedjelja, 24.01.2021.
Markus Baur kritizirao njemačke zvijezde na čelu s Gensheimerom i Wolffom
Foto: Pixsell

Njemačka je loše odradila ovo Svjetsko prvenstvo i ostala je bez šansi za četvrtfinale. Bivši njemački reprezentativac Markus Baur je kritizirao Uwe Gensheimera i Andreasa Wolffa...

Njemačka je imala ogroman hendikep s izostancima, što zbog ozljeda, a što zbog otkaza nastupa, nedostaje joj praktički jedna reprezentacija.

Stoga niti rezultati nisu bajni pa su tako sve glasnije kritike prema onima koji su u Egiptu. Najdalje je otišao Markus Baur.

"Reprezentaciji nedostaju vođa i kvaliteta te potrebna organizacija na terenu. Možda je Uweu sve ovo malo previše, biti važan igrač i kapetan. Nisam sretan njegovim govorom tijela. Gensheimer se ne čini tako samouvjereno kao u klubu", poručio je Baur.

Baur je podsjetio i na kritike Andreasa Wolffa prema onima koji su otkazali nastup te mu je poručio: "Kada se odlučim tako istupiti, onda se moram pobrinuti da odradim svoj posao i pohvatam te lopte."

Gensheimer i Savez su se oglasili, a podršku svom kapetanu pružio je i Alfred Gislason, ali i Kai Häfner u ime ostatka momčadi.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!