Tenis

Darija Jurak i Nina Stojanović izborile četvrtfinale Australian Opena

Branimir Korać • nedjelja, 14.02.2021.
Darija Jurak i Nina Stojanović izborile četvrtfinale Australian Opena

Darija Jurak i Nina Stojanović nastavile su s odličnim igrama na Australian Openu. Prošle su u četvrtfinale pobjedom u tri seta protiv Bolsove Zadoinov i Paolini...

Hrvatsko-srpska kombinacija Darija Jurak/Nina Stojanović igrat će u četvrtfinalu konkurencije ženskih parova na Australian Openu. I za Jurak i za Stojanović to je najbolji rezultat u karijeri na Grand Slam turnirima.

Nakon što su u prošlom kolu izbacile prve nositeljice Su-Wei Hsieh i Barboru Strycovu, sada su bile bolje od Alione Bolsove Zadoinov i Jasmine Paolini.

Nije krenulo dobro, Jurak i Stojanović imale su puno problema na startu i brzo su se našle u minusu 5:0 te su ekspresno izgubile prvi set sa 6:1.

U drugom setu rano su došle do breaka i povele s 4:1, na servisu za set nisu izdržale, ali u 12. gemu, u idealnom trenutku rade novi break za set 7:5.

U prvom gemu trećeg seta izgubile su servis, ali su se odmah vratile i u nastavku meča ipak bile bolje te zasluženo prošle u četvrtfinale.

Tamo će igrati protiv Aleksandre Krunić i Martine Trevisan.

Australian Open, osmina finala:
Darija Jurak/Nina Stojanović (Hrvatska/Srbija) - Aliona Bolsova Zadoinov/Jasmine Paolini (Španjolska/Italija) 1:6, 7:5, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!