Tenis

Martić poražena u četvrtfinalu Phillip Island Trophyja

Matej Kačan • srijeda, 17.02.2021.
Martić poražena u četvrtfinalu Phillip Island Trophyja

Slično kao i u polufinalu parova, u isti je dan Petra Martić doživjela još jedan poraz na Phillip Island Trophyju. Martić je kao četvrta nositeljica zaustavljena u četvrtfinalu konkurencije u singlu...

Hrvatska tenisačica Petra Martić upisala je poraz u oba svoja meča u srijedu na Phillip Island Trophyju. Uz poraz u parovima, Martić je poražena i u četvrtfinalu konkurencije u singlu gdje je stigla kao četvrta nositeljica i sigurno je očekivala više.

Dosta lako u dva seta je od Martić bolja bila Ruskinja Daria Kasatkina. Meč je trajao samo sat i 16 minuta, od čega je na prvi set otpalo tek 25 jer je tu Martić bila bez šansi i u prvom setu nije uzela niti gem. Ruskinja je bila nemilosrdna sa 6:0.

U drugom setu se Martić ipak pribrala i pružila je jako dobar otpor iako je krenula loše. Kasatkina uzima dva breaka za 5:1, ali se Martić vraća i uz jedan break osvaja tri gema u nizu. No, za drugo oduzimanje servisa i potpuni povratak nije imala snage i Kasatkina pobjeđuje sa 6:4.

U polufinalu će Kasatkina odmjeriti snage s osmom nositeljicom, Amerikankom Danielle Rose Collins koja je u dva seta u četvrtfinalu svladala Rebeccu Peterson.

Phillip Island Trophy, četvrtfinale:
Petra Martić (Hrvatska, 4) - Daria Kasatkina (Rusija) 0:6, 4:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!