Košarka

Tobias Harris: 'Djeci ću pričati da sam igrao s Embiidom'

Matej Kačan • subota, 20.02.2021.
Tobias Harris: 'Djeci ću pričati da sam igrao s Embiidom'

Utakmica karijere Joela Embiida s 50 poena i 17 skokova u novoj pobjedi 76ersa nije prošla tiho. Posebno impresioniran izvedbom centra bio je njegov suigrač Tobias Harris...

Jedan od glavnih razloga za veliki skok Philadelphia 76ersa u formi u odnosu na prošlu sezonu je Joel Embiid. Napravljene su promjene u stručnom stožeru i u manjem dijelu ekipe, ali Embiid je ove sezone napravio veliki skok i ravnopravni je MVP kandidat.

Izabran je i za All-Star startera ove godine, a ni nakon tog izbora nije usporio, već je pojačao tempo s 50 poena, 17 skokova i pet dodavanja protiv Chicaga u petak navečer. Posebno impresioniran izvedbom centra bio je Tobias Harris koji je Embiida izdvojio kao najboljeg igrača s kojim je igrao:

"Svojoj ću djeci jednom pričati kako sam igrao s Joelom Embiidom. Kad me pitaju tko je najbolji igrač s kojim sam igrao, reći ću Embiid", kazao je Harris.

Svoju igru je prokomentirao i Embiid koji također smatra da je napravio veliki skok i igru je počeo vidjeti na način na koji to čine one najveće superzvijezde.

"Jednostavno mi se čini kao da mi se igra usporila. Jedina razlika u odnosu na prošlu sezonu je što sam spreman dominirati svaku večer. Nije toliko do trenera, to je do mene i nove razine", bez lažne skromnosti je kazao Embiid.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!