Nogomet

Zidane: 'Šanse za prolaz su i dalje 50-50'

Matej Kačan • četvrtak, 25.02.2021.
Zidane: 'Šanse za prolaz su i dalje 50-50'

Trener Real Madrida Zinedine Zidane nije zaključio prolazak dalje protiv Atalante ni nakon 1:0 pobjede u Bergamu. On je svjestan da Talijani mogu napraviti velike probleme na uzvratu u Madridu...

Iako je njegova momčad izvukla vrlo važnu 1:0 pobjedu u Bergamu kod Atalante, Zinedine Zidane još nije potpisao prolaz. Tek je pola posla obavljeno, a Atalanta je pokazala da je vrlo težak protivnik za Real, pa čak i s igračem manje.

"Nisam očekivao laku utakmicu, kao što znamo Atalanta je fizički vrlo spremna i jaka i to je dokazala. Utakmica je bila teška čak i protiv desetorice, ali smo zabili vrlo važan pogodak. To još ne znači ništa, trebamo još igrati drugu utakmicu i šanse ostaju na 50-50", oprezan je Zidane.

Atalanta bi možda izvukla i još bolji rezultat i bila bi opasnija u uzvratu da nije bilo crvenog kartona u 17. minuti. Zidane nije htio komentirati odluku suca, ali je svjestan da Talijani mogu Realu nauditi u uzvratu.

"Atalanta je momčad koja nam može stvoriti probleme i na našem terenu. Igrali smo tako-tako, ali rezultat je bio dobar. Po onome što smo vidjeli od njih smo znali da su dobra momčad i da će biti teško. Ne znam je li odluka suca bila preoštra, on je tu da donosi odluke. Nismo bili dobri, ali je rezultat ono što se broji. pokušali smo s Iscom između linija da proigrava Viniciusa i Asensija, ali se utakmica uvelike promijenila nakon crvenog kartona", ocijenio je strateg Reala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!