Košarka

Aldridge van ekipe Spursa do kraja sezone: 'Najbolja odluka za Spurse i njega'

Matej Kačan • četvrtak, 11.03.2021.
Aldridge van ekipe Spursa do kraja sezone: 'Najbolja odluka za Spurse i njega'

Prije povratka NBA lige i susreta Spursa i Mavericksa je navijače San Antonija dočekala jedna iznenađujuća vijest. LaMarcus Aldridge do kraja sezone neće igrati za Spurse i radit će se na njegovom odlasku...

LaMarcus Aldridge je odigrao svoje za San Antonio Spurse i radit će se na njegovom odlasku u razmjeni, a dok se odlazak ne dogodi, iskusni centar neće igrati za Spurse iako je zdrav. Ovu je vijest prije utakmice s Dallasom potvrdio i trener San Antonija Gregg Popovich.

"LaMarcus je zdrav, ali neće igrati. Bio je sjajan suigrač, jednostavno mislimo da je u tome obostrana korist za LaMarcusa i klub", poručio je Popovich.

Spursi su s 35-godišnjim centrom izgubili njegovu napadačku moć koja s 13.7 poena i 4.5 skokova nije kao prije, a Aldridge je imao problema u obrani još od dana u Portlandu. Očito se ekipa odlučila na okretanje mlađim igračima, a Aldridge se neće buniti jer je i ranijih sezona bio na rubu odlaska iz Spursa.

Najveći problem u cijeloj situaciji bi mogla biti njegova plaća od čak 24 milijuna dolara te bi moglo biti teško pronaći ekipu koja bi primila takav ugovor. Aldridge je u Spursima proveo šest sezona i za to je vrijeme tri puta biran na All-Star utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!