Tenis

Bez velikih iznenađenja u Acapulcu, Auger-Aliassime i Zverev sigurno u drugo kolo

Matej Kačan • utorak, 16.03.2021.
Bez velikih iznenađenja u Acapulcu, Auger-Aliassime i Zverev sigurno u drugo kolo

U drugom setu susreta prvog kola ATP turnira u Acapulcu nije bilo velikih iznenađenja osim ispadanja Marina Čilića. Drugi i sedmi nositelj Alexander Zverev i Felix Auger Aliassime su sigurno prošli u drugo kolo...

Drugi nositelj turnira, Nijemac Alexander Zverev vrlo je lako i sigurno prošao u drugo kolo ATP turnira u Acapulcu. Zverev je svom protivniku, Španjolcu s pozivnicom Carlosu Alcarazu prepustio tek četiri gema u sat i pol tenisa.

Španjolac je pružio bolji otpor u prvom setu sa 6:3 gdje je odolijevao 53 minute, ali je Zverev u drugom setu vrlo lako riješio sve dvojbe sa 6:1. Dosta teže je do drugog kola stigao sedmi nositelj Felix Auger-Aliassime. On je imao velikih problema i veliku borbu u drugom setu protiv Tennysa Sandgrena

Aliassime je u drugo setu propustio svoj servis za meč pri 5:4 te se išlo u tie-break gdje Kanađanin propušta i 6:3 te tri meč lopte. Ipak je Auger-Aliassime stigao do pobjede na šestoj meč lopti za 10:8.

U dva seta je John Isner sigurno svladao Salvatorea Carusa, dok je Laslo Djere za sat i 15 svladao Stevea Johnsona. Najslabije rangirani tenisač dana bio je Gerardo Lopez Villasenor koji je s 563. mjesta dobio pozivnicu, a nije imao mnogo šanse protiv Dominika Köpfera koji je sve riješio u dva seta i sat vremena tenisa.

ATP Acapulco, prvo kolo:
Gerardo Lopez (Meksiko, WC) - Dominik Köpfer (Njemačka) 4:6, 2:6
Tennys Sandgren (SAD) - Felix Auger-Aliassime (Kanada, 7) 3:6, 6:7
John Isner (SAD) - Salvatore Caruso (Italija) 6:4, 6:3
Carlos Alcaraz (Španjolska, WC) - Alexander Zverev (Njemačka, 2) 3:6, 1:6
Steve Johnson (SAD) - Laslo Djere (Srbija) 2:6, 3:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!