Nogomet

Tramezzani: 'Ovo je bila najbolja utakmica otkad sam ovdje'

Matej Kačan • srijeda, 17.03.2021.
Tramezzani: 'Ovo je bila najbolja utakmica otkad sam ovdje'
Foto: Pixsell

Trener Hajduka Paolo Tramezzani je ponešto i iznenadio s izjavom nakon uvjerljivog 3:0 poraza od Gorice. On je vrlo zadovoljan igrom ekipe i ocijenio je da je ovo najbolja utakmica s njim na klupi...

Iako je Hajduk poprilično rutinski i uvjerljivo s 3:0 izgubio od Gorice u četvrtfinalu Kupa, Paolo Tramezzani smatra da je njegova ekipa odigrala vrlo dobro i da je ovo najbolja utakmica s njim na klupi.

"Ovo je bila najbolja utakmica otkad sam ja ovdje. Momci su bili odlični, ne mogu im ništa zamjeriti jer sam svaki dan s njima. Sigurno će biti teško sada se vratiti u Split, ali znamo da moramo podignuti glavu i krenuti prema naprijed. Siguran sam da ćemo u tome i uspjeti", kazao je trener Hajduka.

Hajduk opet nije bio kompletan, nedostajala su dva ključna igrača u napadu. No, Tramezzani smatra da su i njihove zamjene odigrale dobro i ne vidi problem u tome.

"Umut i Kačaniklić imaju problema s ozljedama, ali igrači koji su ih zamijenili su odigrali dobru utakmicu. Imamo vremena pripremiti se za Šibenik. Ne želimo se zaustaviti. Momčad može napredovati, vidim to na svakom treningu. Rezultati mogu biti dobri ili lošiji, ali naći ćemo energiju za podići se", zaključio je.

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tapiros17.03.2021. u 13:36
    Izjava u rangu Stipića koji je izgubio od Dinama 1:5 i onda izjavi da su imali više udaraca i loptu u posjedu ... Ovaj izgubi 0:3 i to je bila najbolja utakmica Hajduka. Onda stvarno Hajduk vrijedi puno.
    tapiros