Nogomet

Krznar: 'Uz Oršića i Livakovića, još su 22 igrača podjednako zaslužna. Oni su luđaci koji vjeruju u velike stvari'

Jan Šneler • četvrtak, 18.03.2021.
Krznar: 'Uz Oršića i Livakovića, još su 22 igrača podjednako zaslužna. Oni su luđaci koji vjeruju u velike stvari'
Foto: Pixsell

Prvi put na klupi Dinama kao glavni trener, Damir Krznar ostvario je ogromnu, povijesnu pobjedu i njegova momčad prošla je Tottenham te ušla u četvrtfinale Europske lige...

Premda se tome nije nadao prije tjedan dana, Damir Krznar dobio je debi na klupi Dinama kao samostalni trener baš protiv Tottenhama. Težak debi, nemoguća misija, ali nekadašnji bek Dinama i današnji trener odradio je sjajan posao.

Dinamo je svladao Tottenham i ne samo to, nego okrenuo 0:2 i ušao u četvrtfinale Europske lige što je povijesni uspjeh i definitivno jedan od najboljih rezultata Modrih u povijesti.

"Imali smo vjeru. Kada smo ulazili u grupnu fazu, nakon pobjede u Austriji, kao stožer smo čuli razgovor nekolicine igrača kako raspravljaju kako mogu do četvrtfinala ili polufinala. U početku je bilo lijepo za čuti, a oni su luđaci koji su to odlučili i ispuniti", rekao je Krznar.

Trener Dinama imao je velike riječi hvale za svoje igrače, ali nije zaboravio pohvaliti i bivšeg trenera Nenada Bjelicu te igrače koji su igrali u Dinamu protekle dvije-tri godine jer je ovaj rezultat plod dugogodišnjeg rada. Za današnju utakmicu, Krznar je otkrio da je sve išlo po planu.

"Dogodio se idealni scenarij. Rekli smo da čak i da zabijemo gol rano, da ćemo razjariti lava. Postigli smo gol u pravim trenucima, dalo nam je vremena i nade da postignemo i drugi. Pokušali smo čak došli i do trećeg prije produžetaka. U produžecima smo morali raditi prisilne izmjene, na kraju se sve isplatilo, došli smo do tri pogotka", dodao je trener Dinama.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • 280419.03.2021. u 08:03
    Svaka čast Krznaru na izjavi, nije zaboravio nikoga! Isto tako hvala Sportnetu na korektnom prenošenju izjave (gledao sam pa znam). Moje poštovanje za vaš način poimanja novinarstva.
    2804