Košarka

Knicksi tijesno slavili protiv Magica, Atlanta nastavila niz

Branimir Korać • petak, 19.03.2021.
Knicksi tijesno slavili protiv Magica, Atlanta nastavila niz

U NBA ligi noćas su odigrana još četiri dvoboja, a u sva četiri do pobjede su došli domaćini. Najneizvjesnije bilo je u New Yorku...

New York Knicksi upisali su domaću pobjedu protiv Orlando Magica 94:93. Magic je na kraju zaprijetio, 27 sekundi prije kraja Evan Fournier je tricom smanjio na već spomenuti rezultat da bi u završnici protkanoj pogreškama Knicksi ipak izvukli pobjedu.

Predvodili su ih Alec Burks s 21 poenom i deset skokova, Reggie Bullock s 20 poena (trica 6/13) te Julius Randle s 18 poenam, deset skokova i 17 asistencija. Kod poraženih Evan Fournier je ubacio 23 poena, a po 17 su dodali Aaron Gordon (sedam asistencija) i Nikola Vučević (16 skokova).

Portland Trail Blazersi i treći put ove sezone upisali su pobjedu protiv New Orleans Pelicansa. Slavili su sa 101:93 na povratku CJ-a McColluma koji je šutirao loših 3/16, ali to je razumljivo s obzirom da je potpuno van ritma.

Zato je kod Blazersa uobičajeno sjajan bio Damian Lillard s 36 poena i šest skokova dok je 16 poena i 13 skokova upisao Enes Kanter. Kod Pelicansa Zion Williamson ubacio je 26 poena uz deset skokova, a Brandon Ingram dodao je 19 poena.

Atlanta Hawksi su upisali pobjedu protiv Oklahoma City Thundera sa 116:93. Hawksi su već do poluvremena stigli do 20 poena prednosti, i na kraju su mirno došli do pobjede bez da su gosti iole zaprijetio.

Po 23 poena kod pobjednika upisali su Bogdan Bogdanović i Trae Young (devet asistencija), a kod poraženih Shai Gilgeous-Alexander ubacio je 19 poena.

LeBron James odvukao je Lakerse do nove pobjede, ubacio je 37 poena uz osam skokova i šest asistencija u slavlju protiv Charlotte Hornetsa. LeMelo Ball s 26 poena i sedam asistencija predvodio je Hornetse.

NBA:
New York Knicks - Orlando Magic 94:93
Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans 101:93
Atlanta Hawks - Oklahoma City Thunder 116:93
Los Angeles Lakers - Charlotte Hornets 116:105

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!