Košarka

Bullsi prekinuli niz od šest poraza pobjedom protiv Netsa

Branimir Korać • nedjelja, 04.04.2021.
Bullsi prekinuli niz od šest poraza pobjedom protiv Netsa

Chicago Bullsi prekinuli su seriju od šest uzastopnih poraza u susretu u kojem se to nije očekivalo. Ugostili su Brooklyn Netse i svladali ih sa 115:107...

Od dolaska Nikole Vučevića Chicago Bullsi su se mučili i tražili pravu igru, a napokon su je i pronašli. Ugostili su Brooklyn Netse i odigrali vrlo dobru utakmicu te upisali pobjedu.

Netsima su i ovdje nedostajali Kevin Durant, James Harden i DeAndre Jordan, ali bez obzira na to i dalje imaju itekako kvalitetnu momčad koja ovaj put nije imala dobru večer.

Netsi su dobro krenuli u susret i imali su u prvoj dionici i osam poena viška te se činilo kako će Bullsi još jednom pasti i potonuti u poraz.

Međutim Bullsi su dobro završiti prvu dionicu, smanjili zaostatak na minus tri i onda odradili odličnu drugu dionicu te na poluvrijeme odnijeli vodstvo 57:46.

Posebno dobro tu završnicu prvog poluvremena odigrao je Tomaš Satoransky koji je predvodio Bullse u seriji 16:5.

Nastavilo se u istom ritmu u trećoj dionici, a sve što je Brooklyn uspio bilo je smanjenje na minus sedam u nekoliko navrata u zadnjih 12 minuta, bliže od toga nije mogao.

Najbolji kod Bullsa bili su Zach LaVine s 25 poena i pet asistencija, Nikola Vučević dodao je 22 poena i 13 skokova, a Tomaš Satoransky 19 poena i 11 asistencija. Kod poraženih Kyrie Irving ubacio je 24 poena uz 15 asistencija, a Jeff Green dodao je 21 poen.

NBA:
Chicago Bulls - Brooklyn Nets 115:107

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!