Nogomet

Ten Hag: 'Rezultat nije na našoj strani, ali smo optimisti'

Branimir Korać • četvrtak, 15.04.2021.
Ten Hag: 'Rezultat nije na našoj strani, ali smo optimisti'

Ajax unatoč porazu u prvom susretu kod kuće protiv Rome, ne odustaje i vjeruje u šanse u prolaz. Nizozemci će imati identičan pristup u Rimu kao u Amsterdamu...

Roma je u prvom susretu u Amsterdamu bila bolja od Ajaxa s 2:1, ali Nizozemci ne dolaze u Rim na izlet. Trener Ajaxa Erik ten Hag poručuje kako su puno naučili iz prvog susreta.

"Imamo nekoliko opcija za sastav i vidjet ćemo, svi koji su doputovali su u konkurenciji za nastup. Puno smo naučili iz prve utakmice, rezultat možda nije na našoj strani, ali smo optimisti, naporno smo se borili i imali smo puno prilika, isto ćemo raditi i u ovom susretu. Ako se Roma bude branila, morat ćemo se tome prilagoditi i koristiti prostor koji nam ostane. Svejedno nam je igrali kod kuće ili u gostima, naš pristup bit će isti", kaže ten Hag.

Ajax je upisao samo dva poraza u Europi kod kuće ove sezone, a oba su mu nanijeli talijanski klubovi. Osim Rome u Europskoj ligi, svladala ga je i Atalanta u Ligi prvaka.

"Dopustili smo i Atalanti i Romi preokret i u tom smislu moramo napredovati. Talijanske momčadi su na vrlo visokoj razini i mi smo im manje-više tu negdje po kvaliteti. Ispadanje ovdje ne bi predstavljalo smak svijeta za nas, mi pripremamo momčad za budućnost i želimo se natjecati s najboljima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!