Vodeni sportovi

Mladost dočekuje Jadran: 'Što brže privesti seriju kraju'

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 26.04.2021.
Mladost dočekuje Jadran: 'Što brže privesti seriju kraju'

Vaterpolisti Mladosti u srijedu 28. travnja od 20.45 sati dočekuju splitski Jadran u prvoj utakmici polufinala Prvenstva Hrvatske...

Žapci imaju priliku na domaćem bazenu napraviti veliki korak prema finalnom susretu i borbi za titulu prvaka.

"U očekivanju polufinala s Jadranom ambicije i želje su velike. Očekujemo tešku i neizvjesnu utakmicu, Jadran je vrlo dobra momčad što je pokazala pobijedivši tijekom sezone i Jug i nas. Imaju kvalitetu, bit će dodatno motivirani najavama za iduću sezonu u kojoj će se još pojačati što će im biti vjetar u leđa da nas jače napadnu", ističe trener Mladosti Zoran Bajić te najavljuje i povratnika u momčad: "Ponovno će s nama igrati Konstantin Harkov. Nada nam je da na domaćem terenu ostvarimo važnu pobjedu i usmjerimo sve u uzvrat, a cilj nam je da i tamo budemo pravi te privedemo seriju što je moguće brže kraju."

Navijače zagrebačke momčadi sigurno veseli povratak Harkova, iznimno učinkovitog strijelca čije se izostanak osjetio u završnici Regionalne lige. Upravo je tada Jadran bio bolji od Mladosti u utakmici za treće mjesto, a već nekoliko dana kasnije Žapci su im uzvratili uvjerljivom pobjedom 15:5 u pretposljednjem kolu Prvenstva Hrvatske. Posljednji susreti Mladosti i Jadrana najava su da nas očekuju uzbudljive utakmice dostojne polufinala nacionalnog prvenstva.

"Bio je za nas jedan period bez utakmice, imali smo dosta vremena za pripremiti se. Dobro poznajemo Jadran, siguran sam da smo spremni i nadam se ćemo uspjeti pobijediti te tako ući u finale", najavio je susret kapetan Žabaca Luka Bukić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!