Nogomet

Tuchel: 'Poklonili smo im gol, ali moramo živjeti s 1:1'

Matej Kačan • srijeda, 28.04.2021.
Tuchel: 'Poklonili smo im gol, ali moramo živjeti s 1:1'

Trener Chelseaja Thomas Tuchel je komentirao susret protiv Real Madrida koji je završio remijem, a kod Nijemca je ostao dojam da je njegova ekipa zaslužila više...

Trener Chelseaja Thomas Tuchel očito je sjajno spremio utakmicu protiv Real Madrida u koju je Chelsea sjajno ušao i imao je priliku riješiti polufinalni dvomeč već u prvom susretu, ali nije izdržao. Real se vratio, izjednačio i u London se nosi remi, a kod Tuchela ostaje dojam da se trebalo više s obzirom na bolju igru.

"U utakmicu smo ušli vrlo dobro, s mnogo hrabrosti i kvalitete. Zaslužili smo voditi u prvom poluvremenu, imali smo dobre šanse. Nažalost, zabili su iz prekida i nisu imali ništa drugo, nismo im dozvolili druge šanse. Bio je to razočaravajuć rezultat na poluvremenu", kazao je Tuchel.

Drugo poluvrijeme ipak je donijelo manje uzbuđenja i prilika pa remi na kraju izgleda kao realan ishod.

"Morali smo ostati mirni i ne izgubiti samopouzdanje. Drugo poluvrijeme je bilo vrlo taktično, mogao se osjetiti umor. Imali smo tek nekoliko dana za oporaviti se od još jedne teške utakmice. Moramo živjeti s 1:1", poručio je trener Chelseaja.

Iako je remi uz gol u gostima povoljan rezultat za Chelsea, Tuchelu je ostao dojam da je Chelsea trebao slaviti jer je sveukupno bio bolji na terenu.

"Gol je bio vrlo zaslužen i trebali smo zabiti bar još jedan. Primili smo jedan gol iz ničeg, ali se to zna dogoditi kad igrate protiv momčadi ogromne kvalitete", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!