Košarka

Bucksi deklasirali Heat i najavili prvu rundu ove dvije ekipe

Matej Kačan • nedjelja, 16.05.2021.
Bucksi deklasirali Heat i najavili prvu rundu ove dvije ekipe

Nakon što je u ranom, europskom terminu odigrano pet susreta NBA lige, jedini koji se igrao preko noći bio je onaj na Istoku između Milwaukee Bucksa i Miami Heata koji bi se po svemu sudeći trebali naći i u prvoj rundi doigravanja...

S obzirom nato da leže na trećem i šestom mjestu Istoka, pretposljednji susret regularne sezone za Buckse i Heat mogli smo promatrati i iz kuta zaigravanja za prvu rundu doigravanja i novi međusobni susret ove dvije ekipe. Heat bi pobjedom imao šansu zakuhati borbu za četvrtu i petu poziciju, ali nije uspio.

Ne može se reći ni da je Heat šansu uprskao jer šansi baš u ovom susretu nije ni bilo. Milwaukee je od početka krenuo jako i nametnuo je svoj ritam i već nakon prve dionice je 44:28, razlika od 16 poena koja se neće bitno mijenjati sve do kraja i konačnih 122:108.

Giannis Antetokounmpo krenuo je nadahnuto pa je stao kad više nije bilo potrebno. Završio je s 15 poena i devet skokova, a Buckse su vodili Khris Middleton s 21-7-7 te Bryn Forbes s 21 poenom. Jrue Holiday dodao je 20 poena i deset dodavanja.

Kod Heata nije bilo Jimmyja Butlera pa je najviše vukao Kendrick Nunn s 31 poenom i šest skokova, a po 17 su ubacili Duncan Robinson i Goran Dragić. Bucksi su treći na Istoku s pobjedom manje od Netsa, dok Heat ima pobjedu manje od Knicksa i Hawksa. Do kraja je ostala samo još jedna utakmica za sve i čini se da će se ove dvije ekipe uskoro opet sresti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.05.2021. u 10:43
    ove godin bucksi su lošiji nego lani .ne bi se čudio da giannis se pokupi i ode ako dogodine bucksi ne doguraju daleko
    Obrisan korisnik