Tenis

Ana Konjuh nadigrala drugu nositeljicu i prošla u četvrtfinale u Beogradu

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.05.2021.
Ana Konjuh nadigrala drugu nositeljicu i prošla u četvrtfinale u Beogradu
Foto: Pixsell

Ana Konjuh odigrala je odličan meč u osmini finala WTA turnira u Beogradu. Konjuh je u dva seta svladala drugu nositeljicu Juliju Putincevu...

Ana Konjuh polako podiže igru i ide prema onim pozicijama na kojima zaslužuje biti. I u Beogradu bilježi dobre rezultate te je stigla do četvrtfinala pobjedom protiv druge nositeljice Julije Putinceve.

Konjuh je za pobjedu trebala manje od sat i pol, slavila je sa 6:3, 6:4 i izborila je četvrtfinale gdje će igrati protiv pete nositeljice Natalije Podoroske.

U prvom setu osmine finala Konjuh je dva puta gubila break prednosti, ali nakon što je Putinceva izjednačila na 3:3, Konjuh je napravila dva breaka i sa 6:3 uzela prvi set.

U drugom setu Putinceva je stigla do breaka u prvom gemu da bi nakon toga Konjuh napravila preokret i došla do pobjede. Kod 4:4 spasila je 0:40 i odmah nakon toga napravila break za četvrtfinale.

Ovo je bio njihov drugi međusobni dvoboj i druga pobjeda za Konjuh koja je 2015. godine u kvalifikacijama u Pragu slavila sa 6:1, 6:2.

WTA Beograd, drugo kolo:
Ana Konjuh (Hrvatska, Q) - Julia Putinceva (Kazahstan, 2) 6:3, 6:4

FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!