Košarka

Neslužbeno: Mario Hezonja vraća se u hrvatsku reprezentaciju

Matej Kačan • srijeda, 26.05.2021.
Neslužbeno: Mario Hezonja vraća se u hrvatsku reprezentaciju
Foto: Pixsell

Kako pišu Sportske novosti, hrvatski izbornik Veljko Mršić trebao bi u četvrtak objaviti širi popis reprezentacije za kvalifikacije za olimpijski turnir koji će se igrati u Splitu, a na njemu bi se trebao naći i Mario Hezonja...

Od Igara do Igara. Toliko bi točno trebala trajati pauza u reprezentativnoj karijeri Marija Hezonje. Naime, kako donose Sportske novosti, hrvatski bi se krilni igrač trebao naći na širem popisu Veljka Mršića.

Izbornik kao trener Zadra vodi prvu utakmicu finala u srijedu protiv Splita, a u četvrtak bi trebao objaviti popis igrača koji konkuriraju za turnir u Splitu. Na njemu bi se trebao naći i Hezonja te se čini da je ratna sjekira zakopana i da će Hezonja pet godina od četvrtfinala protiv Srbije u Riju obući hrvatski dres.

Hezonja, Mršić i Savez su imali svojih trzavica, pa čak i javnih izjava i prepucavanja, ali su posljednjih tjedana navodno stupili u kontakt pa će igrač Panathinaikosa ipak biti na popisu te će biti važno pojačanje na krilnim pozicijama.

Naime, sastav reprezentacije će uvelike ovisiti o uspjehu hrvatskih igrača u NBA ligi. Bojan Bogdanović, Dario Šarić i Ivica Zubac igraju doigravanje na Zapadu i ako netko od njih ode daleko, ne bi mogao doći na okupljanje koje je zakazano za 8. lipnja.

Otvaranje turnira u Splitu za Hrvatsku je 29. lipnja.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!