Nogomet

De Bruyne najvjerojatnije propušta otvaranje protiv Rusije

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.06.2021.
De Bruyne najvjerojatnije propušta otvaranje protiv Rusije

Kevin De Bruyne zaradio je ozljedu u finalu Lige prvaka zbog koje je pod upitnik došao nastup na Europskom prvenstvu. Zasad je izvjesno kako će morati preskočiti otvaranje protiv Rusije...

Belgijski izbornik Roberto Martinez na dnevnoj bazi s velikom pozornosti prati situaciju s Kevinom De Bruyneom i strahuje hoće li imati svog ključnog igrača na raspolaganju na Euru.

Čini se da hoće, ali ne i u prvoj utakmici s obzirom da bi je teško za očekivati da će se De Bruyne u potpunosti oporaviti do prvog susreta u kojem će protivnik biti Rusija.

De Bruyne je zaradio frakturu nosa i jagodične kosti, no dobra je vijest da ne mora na operaciju. Na Europskom prvenstvu nastupat će s posebnom maskom.

"De Bruyne najvjerojatnije neće biti spreman za prvu utakmicu i tko god ga zamijeni morat će pokazati da je za to spreman. Donijeli smo odluku oko maske, bit će to onakva kakvu je ranije nosio Jan Vertonghen i jako smo zadovoljni s tim izborom. Kevin bi trebao biti spreman za Europe, ali trenutno ne možemo znati od koje faze i za koji susret. Prerano je, prvo je potrebno dobiti zeleno svjetlo liječnika", kaže Martinez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!