Nogomet

Dalić: 'Puno smo bolji nego prije, kompaktni smo i to me ohrabruje'

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 07.06.2021.
Dalić: 'Puno smo bolji nego prije, kompaktni smo i to me ohrabruje'
Foto: Pixsell

Hrvatska je poražena u Bruxellesu od Belgije 1:0, ali Zlatko Dalić bio je zadovoljan nakon susreta. Uočio je probleme u igri prema naprijed, ali u globalu je zadovoljan...

Izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić, bio je, unatoč minimalnom porazu od Belgije (0:1) u Bruxellesu, optimistički raspoložen pred nastup na Europskom prvenstvu.

"Odigrali smo dobru i kvalitetnu utakmicu protiv vrlo jakog protivnika. Bili smo ravnopravni s Belgijcima, a pogodak koji smo primili nije se smio dogoditi. Bili smo možda preslabi u napadačkom segmentu jer nismo stvorili dovoljan broj šansi. Međutim, puno smo bolji nego prije, kompaktni smo i to me ohrabruje", istaknuo je Dalić, koji u razdoblju do prve utakmice na Euru ima dovoljno vremena ispraviti neke nedostatke u igri momčadi.

"Moramo imati više okomitih paseva, moramo više puta šutirati prema golu i ući s više igrača u završnicu. Tu smo malo u deficitu, tu je jedan problem kojeg moramo ispraviti u ovih pet ili šest dana. Bili smo dosta angažirani i dosta smo trčali, ali na to nas je prisilio protivnik”, zaključio je Zlatko Dalić.

AUTOR: HNS

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!