Košarka

Sunsi pregazili Nuggetse za 2-0 u seriji, Šarić solidan

Branimir Korać • četvrtak, 10.06.2021.
Sunsi pregazili Nuggetse za 2-0 u seriji, Šarić solidan

Phoenix Sunsi došli su i do druge pobjede u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije protiv Denver Nuggetsa. Ovaj put slavili su s visokih 123:98...

Phoenix Suns - Denver Nuggets 123:98 (2-0)

Teška serija protiv Portland Trail Blazersa u kombinaciji s daljnjim izostankom Jamala Murrayja, ostavljaju traga na Denver Nuggetsima. Osim toga, Sunsi su im i svojim profilom dosta neugodniji nego Blazersi, a sve to vidjelo se u drugoj utakmici u Phoenixu koja je završena visokom pobjedom domaćina.

Posebno raspoložen bio je Chris Paul koji je odigrao fantastičnu utakmicu i upisao se u povijest. Paul je susret završio sa 17 poena, 15 asistencija i bez ijedne izgubljene lopte, a oduševljavao je gledatelje atraktivnim potezima.

Nikola Jokić dan nakon što je proglašen za MVP-a lige nastavio je vući Nuggetse, ali malo je to značilo kada nije bilo prave podrške suigrača. Jokić je susret završio s 24 poena, 13 skokova i šest asistencija dok nitko drugi nije ubacio više od 11 poena.

Kod Sunsa priliku je dobio i Dario Šarić te je odradio sasvim solidno tu minutažu. Ubacio je osam poena uz šut 1/3 za dva poena i 2/3 za tricu čemu je dodao i četiri skoka.

Inače, najefikasniji kod Sunsa bio je Devin Booker s 18 poena čemu je dodao deset skokova, a vrijedi istaknuti i 15 poena i deset skokova Deandrea Aytona.

Već spomenutih 11 poena kod Nuggetsa upisali su Michael Porter i Paul Millsap.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.06.2021. u 11:31
    sunsi du u finale zapada nakon 2010 ne vjerujem da ih nuggetsi mogu zaustavit
    Obrisan korisnik