Nogomet

Dalić nakon poraza: 'Gol smo dobili iz greške nakon sedam dana uigravanja'

Matej Kačan • nedjelja, 13.06.2021.
Dalić nakon poraza: 'Gol smo dobili iz greške nakon sedam dana uigravanja'
Foto: Pixsell

Hrvatska je na Wembleyju s 1:0 upisala prvi poraz na otvaranjima Eura, a svoje viđenje nakon poraza ponudio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić...

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić komentirao je poraz od Engleske na otvaranju Eura. Hrvatska je poražena s 1:0, ali više od minimalnog poraza brine nemogućnost da se zaprijeti Englezima.

"Čestitke ENglezima na pobjedi, ali i našim dečkima. Teško vrijeme, sparno. Kako smo i očekivali, trebali smo izdržati prvih 20 minuta i držati nulu, to smo i usjeli. Dogodila nam se pogreška koju smo sedam dana vježbali da ju ne radimo. Idemo sada dalje, naš cilj je proći skupinu. Opet smo napravili premalo prema naprijed, ali to ćemo popraviti u ove dvije utakmice."

Hrvatska je prema naprijed bila sterilna, nije to bilo kako je zamišljeno i uvježbano.

"Nismo imali izrađene akcije kako smo trebali biti, ali igrali smo protiv Engleza koji su jaki. Ohrabruje me ovo, optimist sam. Gvardiol je bio u ekipi jer je to zaslužio svojom formom, a s Rebićem smo htjeli dobiti dubinu. Sve je to bilo dobro, ali nedovoljno da se uzme bod protiv Engleske", kazao je.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!