Nogomet

Kane: 'Odigrao sam dvije slabije utakmice, ali vrhunac forme mora biti nokaut faza'

Matej Kačan • nedjelja, 20.06.2021.
Kane: 'Odigrao sam dvije slabije utakmice, ali vrhunac forme mora biti nokaut faza'

Engleski napadač Harry Kane komentirao je svoju slabu formu u prve dvije utakmice prvenstva. Zbog toga je u obje zamijenjen, a Engleska je zabila tek jedan gol...

Jedno od većih razočaranja u momčadi Engleske koja je u prva dva susreta na Euru zabila tek jedan gol i skupila četiri boda je Harry Kane. Ponajbolji napadač svijeta bio je praktički nevidljiv u susretima s Hrvatskom i Škotskom te je oba puta zamijenjen prije kraja.

"Gareth ima pravo raditi promjene za koje misli da su najbolje za momčad. Kroz prošle smo turnire naučili da treba pokušati dostići vrhunac forme u pravo vrijeme. Najbolje vrijeme za vrhunac je nokaut faza, nadamo se da ćemo od tamo krenuti."

Kane je svoje dvije slabije utakmice usporedio s razdobljem na SP kad je također bio slabiji, ali smatra da je bolje da kriza prođe na početku.

"Možda je u Rusiji bilo vremena kroz četvrtfinale i polufinale kad nisam bio u formi kakvoj bih htio biti. Na kraju nismo došli tamo gdje smo htjeli, možda i iz tog razloga. Stvar je vođenja ekipe, da se svi osjećaju dobro i u formi. U mom slučaju sam imao nekoliko teških utakmica i moram se pobrinuti da budem spreman za ostale."

Kane nije dobro igrao, ali problem nije fizičke prirode.

"Nemam problema, nisam se osjećao kao da fizički nisam spreman. Ulazeći u te utakmice sam se osjećao dobro kao prije svake utakmice, da vam budem iskren", kazao je Kane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!