Nogomet

Luuk De Jong ozlijedio koljeno, EURO je gotov za njega

HINA, Matej Kačan • srijeda, 23.06.2021.
Luuk De Jong ozlijedio koljeno, EURO je gotov za njega

Nogometaši Nizozemske ostali su bez jedne od opcija u napadu pred nokaut fazu nakon što je objavljeno da je EURO gotov za Luuka De Jonga koji je ozlijedio koljeno...

Za nizozemskog napadača Luuka de Jonga Europsko prvenstvo je gotovo nakon što je ozlijedio koljeno na treningu u utorak, objavio je u srijedu Nizozemski nogometni savez (KNVB).

Tridesetogodišnji nogometaš, koji je dva puta kratko zaigrao na ovom Euru, ozlijedio se na treningu u sudaru sa suigračem Codyjem Gakpom dan nakon što je Nizozemska pobijedila Sjevernu Makedoniju u zadnjoj utakmici u skupini.

"Napadač Seville koji je do sada odigrao 38 utakmica za reprezentaciju, ozlijedio je ligament koljena i kao rezultat toga ne može više igrati na ovom Europskom prvenstvu", navodi se u priopćenju KNVB-a.

Prema pravilima Uefe nisu dopuštene zamjene u ovoj fazi natjecanja, osim za ozlijeđene golmane, tako da je nizozemska reprezentacija ostala s 24 igrača uoči osmine finala u nedjelju u Budimpešti gdje će igrati protiv najboljeg trećeplasiranog koji će biti odlučen nakon utakmica u srijedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!