Košarka

Jastrebovi lete visoko: Hawksi poveli i protiv Bucksa

Matej Kačan • četvrtak, 24.06.2021.
Jastrebovi lete visoko: Hawksi poveli i protiv Bucksa

Atlanta Hawksi nastavili u sa svojom sjajnom formom u NBA doigravanju te su i u finalu Istoka ostvarili prvu pobjedu. U Milwaukeeju su bili bolji od domaćih Bucksa sa 116:113...

Atlanta i Trae Young očito ne misle stati sve do naslova. Mlada momčad koja nakon 2015. igra u finalu Istoka krenula je pobjedom protiv Bucksa koji su imali i prednost domaćeg terena. Opet je briljirao Young.

Do šeste pobjede u osam gostujućih utakmica ovog doigravanja je Young svoju močad vodio s čak 48 poena, dok je ključno zakucavanje nakon skoka u napadu zabio Clint Capela, dok je pri 116:113 tricu za izjednačenje promašio Khris Middleton.

Vodio je Milwaukee kroz prvo poluvrijeme, ali su Hawksi sve nadoknadili u trećoj i do kraja se igrao egal koji je otišao na stranu gostiju. Young je imao i sedam skokova te 11 asistencija, a John Collins ubacio je 23 uz 15 skokova. Capelin koš bio mu je 12., ali je uhvatio 19 lopti.

Kod Bucksa je Giannis Antetokounmpo ubacio 34 poena uz 12 skokova i devet asistencija, dok je Jrue Holiday imao poen manje. No, taj raspoloženi dvojac nije bio dovoljan za sjajnog Younga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.06.2021. u 10:43
    bravo trae young
    Obrisan korisnik