Nogomet

Bale: 'Uvijek nas gledaju kao autsajdere, navikli smo na to'

Branimir Korać • petak, 25.06.2021.
Bale: 'Uvijek nas gledaju kao autsajdere, navikli smo na to'

U prvom susretu osmine finala u subotu od 18 sati sastaju se Danska i Wales. Velšani prihvaćaju ulogu autsajdera, ali vjeruju u svoj plan...

Velšani će u Amsterdamu tražiti prolaz u četvrtfinale Europskog prvenstva protiv Danske koja je imala težak put i teške trenutke na ovom Euru. Svi su još uvijek u mislima s Christianom Eriksenom pa tako i velški izbornik Rob Page.

"Prioritet svih je što brži i potpuni oporavak Christiana Eriksena. Međutim moramo se ovoj utakmici posvetiti kao i svakoj drugoj, ne smijemo razmišljati o emocijama, ovu utakmicu moramo tretirati kao samo još jednu novu utakmicu."

Page vjeruje kako Velšani imaju adute za prolaz dalje.

"Ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri. Želja nam je i naši navijači budu uz nas, dobili smo snimke kako se slavilo u Walesu. U svakom slučaju spremni smo za ovaj dvoboj, imamo plan za koji smatram da će funkcionirati. Već neko vrijeme znam početnu postavu, ali morali smo prije ovoga proći i kroz tešku utakmicu s Italijom. Nismo htjeli pasti an treće mjesto, mislim da imamo momčad koja može svladati Dansku."

Prolaz želi i Gareth Bale.

"Neću igrati kao da mi je ovo zadnja utakmica jer želim proći dalje i nastaviti put s ovom momčadi. Fokusirani smo samo na Dansku, želimo pobjedu i prolaz dalje."

Bale je svjestan da na Wales i u ovom susretu gledaju kao na autsajdera.

"To je normalno, uvijek nas gledaju kao autsajdere, navikli smo na to, ali to ništa ne znači na travnjaku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!