Nogomet

Holeš: 'Odigrali smo momčadski sjajno, osjećam se odlično'

Jan Šneler • nedjelja, 27.06.2021.
Holeš: 'Odigrali smo momčadski sjajno, osjećam se odlično'

Češka je napravila pravi pothvat u osmini finala Europskog prvenstva izbacivši favoriziranu Nizozemsku (2:0), a igrač utakmice bio je strijelac i asistent Tomaš Holeš...

Češka, koja je u skupini gdje se nalazila Hrvatska završila treća, u osmini finala sjajnom predstavom svladala je Nizozemsku. Česi su odigrali odličnu utakmicu, taktički su bili maestralno pripremljeni i u pravom trenutku, nakon isključenja, napravili potreban korak prema naprijed.

"Nizozemci su bili favoriti i pobijediti takvu momčad s dva pogotka je sjajno. Odigrali smo momčadski sjajno, osjećam se odlično. To što sam postigao pogodak je samo dodatni plus", rekao je za češku televiziju Tomaš Holeš.

Holeša je Uefa s pravom proglasila igračem susreta jer ne samo što je zabio vodeći pogodak, već je i asistirao za drugi gol. Česi će se za polufinale boriti protiv Danske što je definitivno ždrijeb koji im odgovara i uz podršku vjernih navijača borit će se za ulazak među najbolje četiri momčadi.

"Navijači su bili taj faktor koji je bio odlučujući. Bili su fantastični, gurali nas kada je bilo potrebno i njihova podrška je bila sjajna", dodao je heroj Češke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!