Nogomet

Osijekov Španjolac: 'Želim uvijek sve najbolje Hrvatskoj, ali ovaj put neka bude 1:0 za Španjolsku'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 28.06.2021.
Osijekov Španjolac: 'Želim uvijek sve najbolje Hrvatskoj, ali ovaj put neka bude 1:0 za Španjolsku'
Foto: Pixsell

Jose Antonio Caro došao je u Osijek nedugo nakon dolaska Nenada Bjelice, u Osijeku se dobro snašao, ali ovaj put neće biti na strani Osječana koji će biti uz Hrvatsku. Caro se nada pobjedi Španjolske.

Jose Antonio Caro jedini je Španjolac u redovima Osijeka. Caro ili ostatak momčadi, tko će se radovati večeras oko 20 sati?

"U razgovoru za jednu španjolsku radiopostaju rekao sam da de nadam kako će se moj suigrač Mile Škorić nakon ponedjeljka pridružiti pripremama Osijeka, a oni su mi poručili da se nadaju kako ću u ponedjeljak s osmjehom doći među suigrače", istaknuo je Caro za Sportske novosti.

Caro je sretan u Osijeku, no logično je da je srcem uz svoju reprezentaciju. Vjeruje kako će biti tvrda utakmica s malo golova.

"Ovdje sam jako dobro primljen i zato želim sve najbolje Hrvatskoj, ali ovdje naravno da kao Španjolac želim pobjedu svoje reprezentacije, to je normalno."

"Promašili smo oba kaznena udarca na ovom Europskom prvenstvu, ne znam hoće li utakmica otići u produžetku, ali mislim da će biti jako malo golova. Nadam se da će ipak biti 1:0 za Španjolsku."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!