Tenis

Murray: 'Nadam se engleskom osvajanju Eura, imaju solidnu šansu'

Matej Kačan • četvrtak, 01.07.2021.
Murray: 'Nadam se engleskom osvajanju Eura, imaju solidnu šansu'

Nekadašnji osvajač Wimbledona, Škot Andy Murray javno je podržao englesku nogometnu reprezentaciju na putu do osvajanja titule prvaka Europe...

Britanski tenisač Andy Murray u teških je pet setova ipak izborio treće kolo Wimbledona pobjedom nad Oscarom Otteom, a nakon meča je na konferenciji za medije progovorio i o nogometu, točnije o Engleskoj na Euru.

Iako je Škot, Murray u ostatku natjecanja navija za Englesku, a otkrio je da je i bio na susretu svoje rodne zemlje i Engleske na Wembleyju.

"Pogledao sam nešto utakmice u utorak, ali ne sve jer sam imao trening za vrijeme prvog poluvremena. Išao sam na Wembley na utakmicu Škotske i Engleske i bilo je vrlo zabavno. Išao sam sa škotskim prijateljem i dva Engleza i dobro smo se zabavili."

Engleska je izbacila Njemačku i ždrijeb joj se otvara te ima sjajne šanse za otići do kraja, a s tim se slaže i Škot.

"Čini mi se da Engleska ima solidnu šansu za osvojiti natjecanje. Ukrajina je dobar ždrijeb, a ako se mogu vratiti na Wembley protiv Danske ili Češke, i tu bi bili favoriti. Sjajna je to šansa da Engleska po prvi put u dugo vremena osvoji veliki turnir. Nadam se da će u tome i uspjeti", kazao je Murray.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!