Nogomet

Mancini: 'Neće nam biti lako, Španjolska ima vrhunskog trenera'

Matej Kačan • ponedjeljak, 05.07.2021.
Mancini: 'Neće nam biti lako, Španjolska ima vrhunskog trenera'

Talijanski izbornik Roberto Mancini najavio je polufinalni susret protiv Španjolske. Mancini ne očekuje lak posao i ima visoko mišljenje o španjolskom izborniku...

Ususret polufinalu Eura na Wembleyju, talijanski izbornik Roberto Mancini najavio je susret protiv Španjolske te je komentirao suparnika i rad Luisa Enriquea o kojem ima jako visoko mišljenje.

"Bit će to teška utakmica, Španjolska je drukčija momčad od Belgije. Susrest ćemo se s mnogim poteškoćama. Patili smo protiv Austrije zbog agresivnosti i jer je to bila prva utakmica nokaut runde. Španjolska je bila sjajna proteklih godina, imaju mnogo mladih igrača i izvrsnog trenera."

Dobre stvari o španjolskom izborniku je Mancini čuo iz prve ruke. Naime, njegov pomoćnik Daniele De Rossi igrao je za Enriquea u Romi.

"Enrique je osvojio Ligu prvaka s Barcelonom, ali ne samo to, njegova je Roma igrala dobar nogomet. Daniele je pričao u superlativima o Enriqueu, ali će ovaj put biti malo drukčije. Španjolska zaslužuje biti ovdje."

Mnogi talijanski novinari već Italiju vide u finalu, ali izbornik ne ide tako daleko s izjavama.

"Nadam se da će za promjenu biti u pravu. Neće biti lako, moramo odigrati dobro. Španjolska je vrhunska ekipa, u polufinalu smo i neće biti lako. Lijepo je što ćemo imati navijače, ali mislim da je nepošteno što neće biti pola Talijana i pola Španjolaca", kazao je Mancini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!