Nogomet

Oglasio se Dinamo: Ademi ipak nije teže ozlijeđen

Branimir Korać • srijeda, 21.07.2021.
Oglasio se Dinamo: Ademi ipak nije teže ozlijeđen
Foto: Pixsell

Kapetan Dinama Arijan Ademi morao je napustiti igru u završnici prvog poluvremena protiv Omonijem, ali srećom nije teže ozlijeđen.

U završnici prvog dijela dvoboja s Omonijom Arijan Ademi osjetio je bol u bedrenom mišiću i odmah je bilo jasno da će morati napustiti travnjak.

Takve ozljede nerijetko znaju izbaciti igrače na duži period van travnjaka, ali srećom ova kod Ademija je ipak lakše prirode što je potvrdio i Dinamo na svojoj službenoj stranici.

"Na temelju velikog interesa medija i nekih neutemeljenih informacija koje su se pojavile u dijelu medija, a odnose se na nagađanje o zdravstvenom stanju kapetana Dinama Arijana Ademija, ovim putem obavještavamo javnost o tome da su završile dijagnostičke pretrage koje su pokazale manje oštećenje na mišiću desne noge. Klupska medicinska služba započela je s procesom rehabilitacije i fizikalne terapije, a ovisno o tijeku tog procesa definirat će se vrijeme povratka našeg kapetana u trenažni proces. Arijan Ademi danas se osjeća puno bolje."

Dobra je to vijest za Modre koji imaju širok kadar, ali Ademi je za njih od neprocjenjive važnosti. Srećom neće biti dugo van travnjaka.

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!