Ostali sportovi

Argentina nije dovršila čudesan preokret protiv Brazila

Branimir Korać • petak, 30.07.2021.
Argentina nije dovršila čudesan preokret protiv Brazila

U susretu četvrtog kola grupne faze Olimpijskih igara u Tokiju Argentina se sastala s Brazilom i porazom u ovom dvoboju izgubila je šanse za prolaz dalje...

Nakon prva tri kola Argentina i Brazil bili su na dnu poretku u svojoj skupini i znali su da poraz za njih znači i oproštaj od šansi za prolaz. Brazil je završio susret kao pobjednik, slavio je 25:23 i ostaje u borbi za četvrto mjesto.

Bio je to lud dvoboj u kojem je Brazil igrao većim dijelom susreta sjajno i stvorio je ogromnu prednost. Međutim Argentina je nakon toga napravila nevjerojatnu seriju i skoro se vratila u utakmicu.

U 41. minuti Brazil je poveo s ogromnih 22:10 i Argentina je bila pred totalnom katastrofom. No onda dolazi do neshvatljivog pada kod Brazilaca, Argentini sa svakim golom raste samopouzdanje i nevjerojatnom serijom 10:0 Argentina smanjuje na samo minus dva. Punih 11 minuta Brazil je bio bez pogotka.

Ipak, u završnici je uspio zadržati to vodstvo i na kraju je slavio s 25:23.

Predvodili su ga Joao Pedro Silva sa sedam golova i Haniel Langaro s pet. Kod Argentine Ramiro Martinez zabio je šest golova.

U zadnjem kolu Brazil igra protiv Njemačke koja u ovom trenutku s utakmicom manje ima isti broj bodova kao on. Upravo taj dvoboj odlučit će o četvrtom mjestu.

Skupina A, četvrto kolo:
Argentina - Brazil 23:25

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!