Nogomet

Lauritsen: 'Mislim da smo zaslužili više, naravno da sam razočaran'

Branimir Korać • četvrtak, 05.08.2021.
Lauritsen: 'Mislim da smo zaslužili više, naravno da sam razočaran'
Foto: Pixsell

Jedan od onih koji smatraju da je Dinamo zaslužio pobjedu protiv Legije je Rasmus Lauritsen. Lauritsen je razočaran konačnim ishodom i vjeruje u prolaz...

Imao je Dinamo priliku u Maksimiru doći do dobrog rezultata, ali nije je iskoristio. 1:1 ne garantira ništa osim neizvjesnog uzvrata.

"Razočaran sam jer sam imao osjećaj da smo u naletu, zabili smo gol i samo čekali drugi pogodak. Teško je kada igraš dobro i onda tako primiš gol. Mislim da smo zaslužili više večeras, naravno da sam razočaran."

Lauritsen smatra da je Dinamo bio bolji dovoljno da zasluži pobjedu.

"Jaki su i imaju dosta energije. Mislim da je bila dosta ravnopravna utakmica, mi smo bili možda 5-10 posto bolji od njih i zato sam razočaran, mislim da smo zaslužili pobjedu.Vidjet ćemo kako će biti u Varšavi, ali i dalje imam dobar osjećaj."

"Sada se trebamo malo odmoriti, pogledati utakmicu i vidjeti što možemo bolje. Popravit ćemo te neke detalje i otići sa samopouzdanjem tamo. Ako to napravimo, proćićemo dalje, siguran sam. Već smo pokazali da možemo u gostima svladati i velike momčadi, vjerujem u nas."

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!