Nogomet

Lepinjica: 'Rezultat bismo potpisali prije utakmice, na Rujevici moramo još više'

Matej Kačan • četvrtak, 19.08.2021.
Lepinjica: 'Rezultat bismo potpisali prije utakmice, na Rujevici moramo još više'
Foto: Pixsell

Remi Rijeke i PAOK-a u gostima u Solunu prokomentirao je i Ivan Lepinjica koji je zabio sjajan pogodak, ali ne pobjede vrijedan...

Veznjak Ivan Lepinjica zabio je za Rijeku sjajan pogodak na gostovanju u Solunu, ali ipak nije bilo dovoljno za pobjedu. Iako je pogodak primljen u nadoknadi i veliki je šok, remi protiv favorita je nešto na što bi svi pristali.

"Remi je jako dobar rezultat na gostovanju kod PAOK-a, to bismo odmah potpisali prije utakmice. Vidjeli smo da se s njima može igrati, moramo samo u uzvratu biti hrabriji, koncentriraniji. Nije bilo lako, bili smo umorni i oni su nas pritiskali cijelo vrijeme. Bit će nam žao zbog ovog primljenog pogotka jer bismo ušli u utakmicu na Rujevici s prednošću", kazao je Lepinjica.

Strijelac je za Novi list prokomentirao i svoj pogodak koji je skoro bio dovoljan za pobjedu, ali ipak daje nadu u velike šanse u uzvratu.

"Izgubili smo loptu pa je osvojili, odigrali smo dupli pas, opalio sam i ušla je… PAOK? Žele igrati i znaju igrati. Morat ćemo na Rujevici pokazati još više. Može se s njima nadigravati. Jedva čekamo uzvrat. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, s njima je sve lakše", zaključio je Lepinjica.

FOTO: Motionteam/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!